Metër Laser Sola Vector20

Anëtari më i ri i familjes VECTOR, VECTOR 20, është duke u bashkuar me matësit e distancës me lazer VECTOR 40 dhe VECTOR 80 të njohur dhe të mirë-krijuar të SOLA. VECTOR 20 mund të përdoret për matjen e gjatësisë dhe matje të vazhdueshme. Është zhvilluar posaçërisht për përdorim të përditshëm, kur keni nevojë për matje të shpejtë. Përveç kësaj, nuk kërkohet përvojë paraprake me matësat e distancës me lazer.
VEKTORI I METERIT TË DISTANCËS SË LAZERIT 20
ANËTARI MË E FUNDIT I ​​FAMILJES VECTOR: THE VECTOR 20

PËR PËRDORIM TË SHPEJTË DHE TË LEHTË
VECTOR 20 mund të masë distancat midis dy pikave deri në 20 metra. Gama më e shkurtër që mund të matë është 0,2 mm. Distancat mund të maten me saktësi dhe lehtësi në vetëm disa sekonda. Është gjithashtu e mundur matja e vazhdueshme.

 

PRAKTIKE DHE E SAKTË
Një ekran qartësisht i lexueshëm e bën funksionimin të thjeshtë. Butonat e mëdhenj nënkuptojnë se mund të përdoret lehtësisht edhe kur mbani doreza.

Mësimi i përdorimit të pajisjes është i lehtë dhe gabimet e operatorit eliminohen vetëm. VECTOR 20 është vetë-shpjegues – funksionet e matjes janë të disponueshme sapo pajisja të ndizet.

 

PËRDORIM I BESUESHËM
VECTOR 20 mundësohet nga tre bateri AAA 1.5 volt. Kjo e lejon atë të kryejë deri në 5000 matje.

Kategoria: ,