Nivel Sola PF

KARAKTERISTIKAT
Materiali plastik ABS
Toleranca matëse, pozicioni standard 1,00 mm/m (0,057°)
Model   Gjatësia
PF 40 40 cm
PF 50 50 cm
PF 60 60 cm
PF 80 80 cm

Categories: ,

Përshkrim

TIPARET PF
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Formë profili e lehtë, pa deformime
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+20 %) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Nuk le shenja gërryerjeje në pllaka dhe hapesira prej porcelani
APLIKACIONET PF
Matja horizontale
Matja vertikale