Nivel Sola PTF

KARAKTERISTIKAT
Materiali plastik ABS
Toleranca matëse, pozicioni standard 1,00 mm/m (0,057°)
Gjatësia e modelit
PTF 25 25 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET PTF
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Formë profili e lehtë, pa deformime
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+20 %) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Nuk ka shenja gërryerjeje në pllaka dhe gresi prej porcelani
Sipërfaqja matëse me brazdë praktike V për tubat
APLIKACIONET PTF
Matja horizontale
Matja vertikale