Metër SOLA BIG T

KARAKTERISTIKAT
Diplomimet mm
Klasa e saktësisë EC I
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
BIG T 5 5 m 19 mm/m
BIG T 8 8 m 25 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

Strehimi plastik i optimizuar me 2 pjesë me një qëndrueshmëri të shtuar
Trajtim i sigurt falë sipërfaqes që nuk rrëshqet dhe dizajnit ergonomik
Frena e saktë me shirit 2-copë për matje të brendshme të sakta
Ndalues shiriti mbrojtës në këllëf plastike 2-copëshe
Leximi më i lehtë i diplomave falë një grepi transparent në fund
Trajtim i përmirësuar falë një kapëse rripi të patentuar dhe të lëvizshme