Metër Laser SOLA Metron 60 BT

Matësi i ri me laser METRON 60 BT mat distancat deri në 60 m me një saktësi prej ± 1,5 mm. Pajisja ka nëntë funksione matëse, duke përfshirë kujtesën e vlerës së matur dhe është e përshtatshme për një gamë të ndryshme aplikimesh të brendshme dhe të jashtme. Me ndërfaqen e integruar Bluetooth, vlerat e matura mund të transferohen drejtpërdrejt dhe me valë në një smartphone përmes aplikacionit SOLA Measures.

Kategoria: ,

Përshkrim

Matësi i ri me laser METRON 60 BT mat distancat deri në 60 m me një saktësi prej ± 1,5 mm. Pajisja ka nëntë funksione matëse, duke përfshirë kujtesën e vlerës së matur dhe është e përshtatshme për një gamë të ndryshme aplikimesh të brendshme dhe të jashtme. Me ndërfaqen e integruar Bluetooth, vlerat e matura mund të transferohen drejtpërdrejt dhe me valë në një smartphone përmes aplikacionit SOLA Measures.

FUNKSIONET GJITHËPËRFSHIRËSE MATES
METRON 60 BT ka nëntë funksione matëse, duke përfshirë funksionet bazë të matjes së gjatësisë, sipërfaqes dhe vëllimit, së bashku me matjen e vazhdueshme. Përveç kësaj, METRON 60 BT mund të llogarisë distancat e paarritshme në mënyrë indirekte me një shkallë të lartë saktësie nga dy ose tre matje të gjatësisë (duke përdorur teoremën e Pitagorës) dhe mund të matë dimensionet minimale dhe maksimale. Matjet mund të shtohen dhe zbriten shpejt dhe thjesht në pajisje. 30 rezultatet e fundit të matjes mund të merren në çdo kohë nga memoria e integruar.

 

TIPARET E DOBISHME THJESHTOJNË MATJET
METRON 60 BT ka një sërë veçorish praktike. Ekrani me dritë prapa garanton lexueshmëri optimale, pavarësisht nga kushtet e dritës. Fije 1/4″ në pjesën e pasme do të thotë se METRON 60 BT mund të ngjitet lehtësisht në një trekëmbësh, diçka që është veçanërisht e rëndësishme kur pikat matëse duhet të synohen saktësisht. Pjesa fundore e METRON 60 BT mund të paloset në një kënd 90° për të mbështetur pajisjen kur kryeni matjet nga skajet e jashtme Bateria e integruar Li-ion (3,7 V, 850 mAh) siguron një kohë të gjatë funksionimi dhe mund të karikohet lehtësisht duke përdorur një kabllo USB.

 

DOKUMENTONI, MENAXHONI DHE NDAJNI VLERAT E MATURA
Ndërfaqja e integruar Bluetooth mundëson transferimin me valë të vlerave të matura nga METRON 60 BT në aplikacionin SOLA Measures në një smartphone. Duke përdorur aplikacionin falas, mund të dokumentoni matjet në vend ose të ndani shpejt të dhënat e matjes me kolegët. Fotografitë ose planet e ndërtimit gjithashtu mund të dimensionohen drejtpërdrejt në aplikacion dhe rezultatet e matjeve më pas menaxhohen dhe ruhen. Aplikacioni SOLA Measures është i përshtatshëm për Android dhe iOS dhe mund të shkarkohet nga dyqanet përkatëse të aplikacioneve.

 

METRON 60 BT vjen me një çantë rripi të dobishëm, rrip dore dhe kabllo karikimi. Syzet e dukshmërisë me lazer (LB RED) dhe një pllakë objektivi magnetik (ZS RED) janë të disponueshme si shtesë opsionale për zbulimin e pikës lazer në kushte të dobëta ndriçimi.