Nivel Sola MRM

KARAKTERISTIKAT
Materiali Alumini, i derdhur
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,50 mm/m (0,029°)
Toleranca matëse, matje e përmbysur 1,00 mm/m (0,057°)
Magnet Neodymium
Gjatësia e modelit
MRM 40 40 cm
MRM 60 60 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET MRM
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+20 %) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësi e lartë matëse në pozicionin standard dhe të përmbysur
Niveli i rëndë, jashtëzakonisht i qëndrueshëm nga alumini me një sipërfaqe matëse të bluar
Magnet i fortë neodymium për forcë të lartë ngjitëse
APLIKACIONET MRM
Matja horizontale
Matja vertikale