Nivel Sola GO!

KARAKTERISTIKAT
Materiali poliamid, tekstil me fije qelqi të përforcuar
Toleranca matëse, pozicioni standard 1,00 mm/m (0,057°)
Gjatësia e modelit
GO! 6.8 cm
GO! CLIP 7.5 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET GO!
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me një garanci shtrëngimi prej 30 vjetësh
Rezistent ndaj ujit, nxehtësisë dhe të ftohtit
Kompakt, i lehtë, i dobishëm
APLIKIMET E GO!
Matja horizontale