Nivel per Shtrim Pllakash SOLA SL2

KARAKTERISTIKAT
Materiali Profili i kutisë së aluminit
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,75 mm/m (0,043°)
Toleranca matëse, matje e përmbysur 1,00 mm/m (0,057°) deri në 250 cm
Gjatësia e modelit
SL 2 100 100 cm
SL 2 150 150 cm
SL 2 180 180 cm
SL 2 200 200 cm
SL 2 250 250 cm
SL 2 300 300 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET SL 2
Shishkë horizontale dhe vertikale me saktësi të lartë
Profil jashtëzakonisht i fortë i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për një jetë të gjatë shërbimi
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishkë blloku akrilik rezistente ndaj thyerjes me një garanci ngushtësie prej 30 vjetësh
Tapa fundore që thithin goditjet
APLIKACIONET SL 2
Matja horizontale
Matja vertikale