Nivel Sola Big RED 3

Materiali Alumin
Toleranca e matjes, pozicion standart 0.30 mm/m (0.017°)
Toleranca e matjes, pozicion i permbysyr 0.50 mm/m (0.029°)
Model Gjatesia
BIG RED 3 120 120 cm
BIG RED 3 150 150 cm
BIG RED 3 180 180 cm
BIG RED 3 200 200 cm
BIG RED 3 240 240 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

VECORITE E  BIG RED 3
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+60%) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësia më e lartë e matjes në pozicionin standard dhe të përmbysur
Profil alumini tepër i fortë me brinjë përforcuese për qëndrueshmëri maksimale
Kapakët fundorë me 2 pjesë që thithin goditjet ofrojnë mbrojtje optimale kundër dëmtimit
APLIKACIONET E BIG RED 3
Matja horizontale
Matja vertikale