Metër Laser SOLA Vector 50

VECTOR 50 i ri është tepër i lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të punoni shpejt dhe me efikasitet maksimal. Funksionet e përmirësuara të matjes së VECTOR 50 dhe diapazoni i tij i funksionimit deri në 50 metra e bëjnë këtë matës të distancës lazer një ndihmë praktike dhe të përballueshme për ndërtimin.

Kategoria: ,

Përshkrim

 

VECTOR 50 i ri është tepër i lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të punoni shpejt dhe me efikasitet maksimal. Funksionet e përmirësuara të matjes së VECTOR 50 dhe diapazoni i tij i funksionimit deri në 50 metra e bëjnë këtë matës të distancës lazer një ndihmë praktike dhe të përballueshme për ndërtimin.

FUNKSIONET MATJE TË RRITUR DHE SHKALLA E LARTË SAKTËSI
VECTOR 50 mat distancat deri në 50 m me një saktësi prej 1,5 mm/m. Ka shtatë funksione matëse, duke përfshirë funksionet bazë të matjes së gjatësisë, sipërfaqes dhe vëllimit, së bashku me matjen e vazhdueshme. Përveç kësaj, VECTOR 50 mund të llogarisë distancat e paarritshme në mënyrë indirekte me një shkallë të lartë saktësie nga dy matjet e gjatësisë (nga Pitagora) dhe mund të matë dimensionet minimale dhe maksimale. Llogaritjet e thjeshta nuk janë problem për VECTOR 50. Matjet mund të shtohen dhe zbriten shpejt dhe thjesht në pajisje.

 

FUSHËN PËR MATJE TË KOKËS
Përdoruesit do ta kenë veçanërisht të dobishëm shishkën e integruar në VECTOR 50. Për matjet horizontale, siguron që pajisja të jetë në linjë saktë. Përfitimi: matje më të sakta. Me një gjatësi prej vetëm 10,5 cm dhe një dizajn ergonomik me kapje të butë, VECTOR 50 është i rehatshëm për t’u mbajtur. Ai ka një ekran me 3 rreshta me ndriçim të pasëm që siguron që rezultatet të jenë të lexueshme qartë dhe shpejt, pavarësisht nga kushtet e dritës.

 

VEKTORI 50 ZËVENDËNON VEKTORIN 40
VECTOR 50 përshtatet në gamën ekzistuese të produkteve të matësit të distancës lazer SOLA dhe zëvendëson VECTOR 40 të mëparshëm. Me funksionet e tij të zgjeruara, gamën më të madhe të përdorimit (deri në 50 metra) dhe saktësinë e përmirësuar të matjes, VECTOR 50 ofron vlerë të shtuar thelbësore në punë e përditshme.

 

VECTOR 50 furnizohet me një çantë rripi të dobishëm, një rrip dore dhe dy bateri 1.5-V (AAA). Syzet e dukshmërisë me lazer dhe një objektiv magnetik janë të disponueshme si shtesë opsionale për zbulimin e pikës lazer në kushte të dobëta ndriçimi.