Nivel GO! MAGNETIC

KARAKTERISTIKAT
Materiali poliamid, tekstil me fije qelqi të përforcuar
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,75 mm/m (0,043°)
Magnet Neodymium
Gjatësia e modelit
GO! MAGNETIC6.8 cm
GO! CLIP MAGNETIC 7.5 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET GO! MAGNETIC
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+60%) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Sipërfaqja matëse me brazdë praktike V për tubat
Kompakt, i lehtë, i dobishëm
Magnet i fortë neodymium për forcë të lartë ngjitëse
APLIKACIONET GO! MAGNETIC
Matja horizontale
Matja vertikale