Nivel per Shtrim Pllakash SLGI 2

KARAKTERISTIKAT
Materiali Profili i kutisë së aluminit
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,75 mm/m (0,043°)
Toleranca matëse, matje e përmbysur 1,00 mm/m (0,057°) deri në 250 cm
Gjatësia e modelit
SLGI 2 200 200 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET SLGI 2
Shishkë horizontale dhe vertikale me saktësi të lartë
Profil jashtëzakonisht i fortë i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për një jetë të gjatë shërbimi
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishkë blloku akrilik rezistente ndaj thyerjes me një garanci ngushtësie prej 30 vjetësh
Tapa fundore që thithin goditjet
Doreza të integruara për një kapje më të rehatshme
APLIKACIONET SLGI 2
Matja horizontale
Matja vertikale