Sharra terheqese me kend LS0815FL

Shënues i lazerit për prerje te sakte
Mbyllës i shpejtë dhe i saktë i këndit mitër. Këndi mitër mund të mbyllet/hapet thjeshtë duke rrotulluar gungën 90 shkallë
Shpejtësia e shkëlqyeshme e nxjerrjes se pluhurit
Ndezje e bute per tejkalimin e veprimit kthyes dhe pa dridhje

Kategoria: , Tag: