Sharra rrethore e dorës HS7601

Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode
Funksion per fryrje te tallashit per pamje maksimale
Dizajn I rrafshet I shasise per nderrimin e lehte te thikes
Barazpesha optimale e peshës për perdorim të lehtë të makinës
Hundeze speciale per lidhje me fshesen me korent
Kalibrues per regullimin me nje levizje te thellesise

Kategoria: , Tag: