Shabllon prejre për çepa Wolfcraft 6958000

për matjen dhe transferimin e këndeve dhe për përdorim si matës shënjimi
ndalesa e palosshme për pozicionimin në pjesën e punës e bën të lehtë shënjimin e këndeve ose vijave paralele
shkallë në këmbën lëvizëse, për shënimin e vijave paralele

Kategoria:

Përshkrim

për matjen dhe transferimin e këndeve dhe për përdorim si matës shënjimi
ndalesa e palosshme për pozicionimin në pjesën e punës e bën të lehtë shënjimin e këndeve ose vijave paralele
shkallë në këmbën lëvizëse, për shënimin e vijave paralele