Set kacavida Standarte wolfcraft 138800

30 pjesë të ngurta për vida me ngasje kryq (PH/PZ), ngasje TORX (T) dhe me makinë gjashtëkëndore në madhësi të ndryshme, përfshirë. mbajtëse bit magnetike
Makinë gjashtëkëndore (bosht në ISO 1173 – C 6.3) me unaza me ngjyra për identifikim të lehtë
kasetë metalike kompakte me cilësi të lartë me një dizajn moder

Përshkrim

Marka Wolfcraft
Dimensionet e artikullit LxWxH 1,18 x 7,99 x 10,87 inç
Materiali Metal
Sistemi i drejtimit Torx
Numri i pjesëve 1

30 pjesë të ngurta për vida me ngasje kryq (PH/PZ), ngasje TORX (T) dhe me makinë gjashtëkëndore në madhësi të ndryshme, përfshirë. mbajtëse bit magnetike
Makinë gjashtëkëndore (bosht në ISO 1173 – C 6.3) me unaza me ngjyra për identifikim të lehtë
kasetë metalike kompakte me cilësi të lartë me një dizajn modern