Levë për shtrim parketi Wolfcraft 6928000

Përshkrim

për rregullimin e shtresave të laminatit pranë njëra-tjetrës
Përdoret kryesisht në skajet e dhomës, në mënyrë që të vendoset një shtresë petëzimi nën kornizën e derës etj.
me 3 jastëkë të ndjerë poshtë për punë të butë dhe sipërfaqe mbrojtëse të pjesës së punës
version: në formë konike
dizajn profesional për laminat dhe parket të trashë