Mjet për Kontur wolfcraft 6949000

Përshkrim

Për të transferuar qoshet dhe konturet – e lehtë dhe e saktë
Ideale për një montim të saktë të laminatit, p.sh. Rreth tubave të ngrohjes
Me levë shtrënguese për fiksimin e majave të konturit – pa rrëshqitje të konturit
Dizajn i fortë plastik
Gjerësia maksimale e konturit. 130 mm, thellësia maksimale e konturit. 30 mm