Aksesore per shtrim parketi Wolfcraft 6931000

Përshkrim

Parvazi tërheqës përdoret kryesisht në skajet e dhomës, në mënyrë që të vendoset një shtresë petëzimi nën kornizën e derës etj.
Masha përdoret për pozicionimin dhe rregullimin e laminatit nga ana e përparme
Pykat ndarëse janë të domosdoshme për ruajtjen e distancës nga muri
Kompleti i shtrimit të petëzuar është i përdorshëm me laminat, parket dhe tapë