Morsete kendore wolfcraft 3415000

si pajisje shtrënguese për nyjet e qosheve 90°, udhëzues sharre për prerje me mitra 45° dhe zëvendës i tavolinës së punës
si ndihmë montimi për rreshtimin dhe shtrëngimin e pjesëve për gozhdim, saldim ose vidhosje
deri në 200 kg presion shtrëngues

Kategoria: ,

Përshkrim

Marka Wolfcraft
Dimensionet e artikullit LxWxH 16,14 x 7,87 x 2,56 inç
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Pesha e artikullit 1.24 kilogramë
si pajisje shtrënguese për nyjet e qosheve 90°, udhëzues sharre për prerje me mitra 45° dhe zëvendës i tavolinës së punës
si ndihmë montimi për rreshtimin dhe shtrëngimin e pjesëve për gozhdim, saldim ose vidhosje
deri në 200 kg presion shtrëngues