Pistolete Tapicerie Wolfcraft 7089000

Përshkrim

Marka Wolfcraft
Materiali Metal
Dimensionet e artikullit LxWxH 7,28 x 1,97 x 7,48 inç
Stili i rregullueshëm
Manuali i modalitetit të funksionimit

për punë ridekorimi
për të gjitha punët kur nevojitet një lidhje e fuqishme
trup metalik për qëndrueshmëri të lartë
fuqia e rregullueshme e ndikimit
magazina me varëse lejon ndërrimin e shpejtë dhe të lehtë të kapëseve