Morsetë Banke wolfcraft 3410000

Me rregullues të shpejtë
nofulla shtrënguese me brazda V horizontale dhe vertikale për shtrëngimin e materialit të rrumbullakët
Presioni i shtrëngimit: 200 kg

Përshkrim

Me rregullues të shpejtë
nofulla shtrënguese me brazda V horizontale dhe vertikale për shtrëngimin e materialit të rrumbullakët
Presioni i shtrëngimit: 200 kg

Materiali aliazh çeliku, alumini
Marka Wolfcraft
Dimensionet e artikullit L x P x L 40,5 x 15,5 x 7 centimetra
Ngjyra Shumëngjyrëshe