wolfcraft thikë me teh të palosshme 4288000

wolfcraft thikë për kohën e lirë me teh të palosshme I 4288000 I Thikë e gjithanshme e kohës së lirë për hobi dhe kampe

Categories: ,

Përshkrim

Prodhuesi wolfcraft
Numri i pjesës ‎4288000
Përmasat e produktit ‎22 x 2.1 x 7.5 cm; 100 gram
Numri i modelit të artikullit ‎4288000
Ngjyra e zezë
Sasia e paketës së artikullit ‎1
Numri i pjesëve 1
Materiali i dorezës ‎Alumini
Gjatësia e tehut 7 centimetra
Karakteristikat e veçanta të palosshme
Komponentët e përfshirë ‎1 Thikë e palosshme dhe e kohës së lirë
Pesha e artikullit ‎100 g