Pompë zhytëse Pedrollo TOP

Seria TOP është e përshtatshme për t’u përdorur me ujë të pastër që nuk përmban grimca gërryese.

Si rezultat i zgjidhjeve të projektimit që janë miratuar, siç është ftohja e plotë e motorit dhe boshtit me vulë të dyfishtë, këto pompa janë të lehta për t’u përdorur dhe të besueshme.

Ato janë të përshtatshme për t’u përdorur në aplikacione siç është kullimi i zonave të vogla të përmbytura (dhoma, bodrumet, garazhet) në rast emergjence, për depozitimin e ujërave të zeza në shtëpi (nga pjatalarëse, makina larëse) dhe për zbrazjen e kurtheve të kullimit.

Kategoria: Tag: