Pompe Pedrollo seria 4SR PD

I përshtatshëm për t’u përdorur me ujë të pastër me përmbajtje rërë jo më shumë se 150 g / m³.
Si rezultat i efikasitetit dhe besueshmërisë së tyre të lartë, ato janë të përshtatshme për t’u përdorur në aplikacione shtëpiake, civile dhe industriale si për shpërndarjen e ujit në kombinim me grupe presioni, për ujitje, për bimë larjeje dhe për ngritje të presionit në grupe zjarri etj.

Kategoria: Tag: