Pompa Speroni SP4 (seria)

Pompa elektrike nënujore me shumë faza për puse të thella 4 ”(100 mm DN). Veçanërisht i përshtatshëm për aplikime civile dhe industriale, sisteme vaditese dhe burime, sisteme zjarrfikëse, ujitje në përgjithësi dhe për furnizimin me ujë të pastër.

 

Kategoria: Tag: