Pompë Pedrollo Pusi 6SR

Si rezultat i efikasitetit dhe besueshmërisë së tyre të lartë, ato janë të përshtatshme për t’u përdorur në aplikime civile, bujqësore dhe industriale si për shpërndarjen e ujit në kombinim me grupe presioni, për ujitje dhe për ngritje të presionit në grupe zjarri, etj. Të përshtatshme për përdorim me ujë të pastër me përmbajtje rërë jo më shumë se 100 g / m³.

Kategoria: Tag: