Pincë shtrënguese KNIPEX PreciForce®97 52 36

Kategoria: ,

Përshkrim

Cilësi e lartë shtrënguese e vazhdueshme, falë makinerive precize dhe mekanizmit të kapakëve (i shkyçjes)
Veglat janë vendosur saktësisht (kalibruar) në fabrikë
Transmetim optimal i forcës falë levës së kyçit për funksionim të reduktuar nga lodhja
Trajtim i mirë falë pozicionit të favorshëm të dorezës, peshës së ulët, dizajnit kompakt dhe dorezave në formë ergonomike
Çeliku elektrik me cilësi të veçantë krom vanadium, i ngurtësuar me vaj

Pincë shtrënguese nga Knipex: cilësi nga universale deri te pincat speciale

Knipex ofron një gamë të gjerë pincash cilësore universale dhe speciale për shtrëngim. Ata që përdorin shumë dhe profesionalisht mjetet çdo ditë presin një cilësi që lejon punë të thjeshtë dhe të sigurt dhe që zgjat për shumë vite përdorim të vështirë.

Ne i prodhojmë veglat tona nga materiale cilësore, i përpunojmë ato me saktësi të madhe në makineri të përditësuara dhe i forcojmë me kujdes duke përdorur trajtim të përsëritur termik.

Çdo palë pincë Knipex përfaqëson më shumë se 130 vjet njohuri të specializuara.

Cilësi e lartë e shtrëngimit të vazhdueshëm dhe bllokim integral me mekanizëm lëshimi