Pincë preresë KNIPEX Electronic Super Knips® VDE 78 06 125

Kategoria: ,

Përshkrim

Pincë precize të testuara nga VDE për punë me prerje shumë të imta, p.sh. në elektronikë dhe mekanikë të imët
Plotësoni grupin tuaj të mjeteve VDE
Tehe prerëse të bluara, shumë të mprehta pa pjerrësi
Prerje me prerje me shtrembërim të kontrolluar të skajeve mikro prerëse për prerjen më të saktë edhe të telave më të hollë dhe për një jetë të gjatë shërbimi
Maja me formë të saktë prenë telat afër një sipërfaqeje nga Ø 0,2 mm
Lidhje me thumba inox
Lëvizje jashtëzakonisht e qetë për lodhje minimale të operatorit
Me susta hapëse dhe kufizues hapjeje
Fortësia e skajit të prerjes përafërsisht. 54 HRC
Bërë nga çeliku i veglave INOX