Pincë e kombinuar KNIPEX 03 06 180

Kategoria: ,

Përshkrim

Me zona kapëse për materiale të sheshta dhe të rrumbullakëta, të përshtatshme për përdorim të gjithanshëm
Me tehe prerëse për tela të butë dhe të fortë
Tehe prerëse të gjata për kabllo më të trasha
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 60 HRC
Çeliku i veglave speciale, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza