Prerës kabllosh KNIPEX ACSR

Përshkrim

Prerësja e kabllove pret kabllon ASCR me një bërthamë çeliku (= çeliku me përcjellës alumini) deri në Ø 32 mm
Me funksionimin me një ose dy duar, leva e lartë garanton një prerje të thjeshtë dhe të saktë
I përshtatshëm dhe kompakt me performancën më të lartë
Jashtëzakonisht i qëndrueshëm, me drejtim të dyfishtë të tehut rrotullues
Nuk ka ventilim nga kablloja: tehe prerëse me tokëzim preciz dhe të ngurtësuar me induksion për një prerje të pastër dhe jetë të gjatë shërbimi
Kërkohet forca e ulët e dorës për shkak të lëvizjes së marsheve me dy faza me mekanizëm me arpion
Dorezë e fiksuar me zonë mbështetëse për uljen e pincës gjatë prerjes
Mekanizëm mbyllës për transport me doreza të mbyllura në mënyrë të sigurt
Të gjitha pjesët e veshjes janë të disponueshme si pjesë këmbimi dhe të këmbyeshme
Çeliku special për vegla të cilësisë së lartë, i ngurtësuar me shumë faza