KNIPEX ErgoStrip® Mjet Universal i zhveshjes 1/13 16 95 01 SB

Kategoria: ,

Përshkrim

Për heqjen e shpejtë dhe të saktë të të gjitha kabllove të zakonshme të instalimit të rrumbullakëta dhe të papërshkueshme nga lagështia (p.sh. kabllo NYM 3 x 1,5 mm² deri në 5 x 2,5 mm²), kabllot e të dhënave (p.sh. çifti i përdredhur) dhe kabllot koaksi
Dizajn inovativ, ergonomik i dorezës së pistoletës për prerje të lehtë, zhveshje dhe prerje gjatësore të këllëfit
Fundet e veglës konike dhe të holluara për akses më të mirë në zona të mbyllura
Pajisja zhveshëse për seksione tërthore 0,2 / 0,3 / 0,8 / 1,5 / 2,5 / 4 mm²
Futja e thjeshtuar e telave të vetme për zhveshje duke përdorur kreshtat e vendndodhjes
Me susta hapëse dhe pajisje mbyllëse
Futje e lehtë e kabllit koaksik dhe të të dhënave falë ndihmës hapëse
Dizajn me shumë komponentë me një zonë të butë plastike për përdorim të rehatshëm dhe një kapje të sigurt
Strehimi i bërë nga plastika e qëndrueshme e përforcuar me fibra xhami