Pincë shtrënguese për priza perëndimore 97 51 12

Kategoria: ,

Përshkrim

Mekanizëm i përmirësuar i hapjes, dizajn i optimizuar, më pak peshë
Mund të përdoret për të shtrënguar prizat perëndimore me 4, 6 dhe 8 pin
Për prerjen dhe zhveshjen e kabllove telefonike me shirit të pambrojtur
Procesi i saktë i shtrëngimit falë shtrëngimit paralel
Përsëritëse, me cilësi të lartë shtrëngimi për shkak të mekanizmit të kapjes (i shkyçjes)
Transmetim optimal i forcës për shkak të veprimit të levës për funksionim të reduktuar nga lodhja
Për prizën perëndimore RJ 10 (7,65 mm e gjerë), RJ 11/12 (9,65 mm e gjerë) dhe RJ 45 (11,68 mm e gjerë) dizajn të gjatë
Me gjatësi prerëse dhe thikë zhveshëse për kabllot fjongo 6 dhe 12 mm gjatësi
Koka e lyer, dorezat me doreza me shumë komponentë me dy ngjyra
Me pajisje shtesë për heqjen e kabllove të rrumbullakëta
Çeliku elektrik me cilësi të veçantë krom vanadium, i ngurtësuar me vaj