Gërshërë elektricisti KNIPEX 95 05 10 SB

Categories: ,

Përshkrim

Me sipërfaqe shtrënguese për ferrulat e telit deri në 6,0 mm²
Finim preciz me mikro-dhëmbë për një prerje të pastër dhe pa rrëshqitje
Doreza me doreza me shumë përbërës, të përforcuar me fibra xhami
Skajet prerëse të bëra nga çelik inox, fortësia e skajeve prerëse 56 HRC
Me qese rripi plastik