Prerëse tubash të valëzuar KNIPEX TwistCut® 1/18 90 22 01 SB

Kategoria: ,

Përshkrim

Për prerjen e besueshme dhe të shpejtë të shumë tubave të valëzuar plastikë me diapazon të kapacitetit universal nga Ø 13 deri në 32 mm
Për tuba plastikë të valëzuar me gjerësi kreshtore deri në 2,7 mm
Nuk ka dëmtime në kabllot ose tubacionet e brendshme
Ndani tuba të valëzuar plastikë edhe më të butë dhe fleksibël: Ushtroni pak presion mbi TwistCut® kur preni për të shmangur deformimin e tubit të valëzuar
Futje e thjeshtë, prerje e besueshme dhe e lehtë pa mbeturina
Prerje e saktë pa dëmtime falë rregullimit unik të prerësve me udhëzues anësor
Aksesueshmëri e mirë falë dizajnit të hollë
E bërë nga plastika me shumë komponentë e përforcuar me fibra xhami me zonë të butë kapëse