Pincë prerëse me hundë anësore KNIPEX 25 21 160

Kategoria: ,

Përshkrim

I përshtatshëm për kapje dhe prerje më të imët
Nofulla gjysmë të rrumbullakëta, të gjata, të ngushta
Sipërfaqe mbërthyese të përkulura
Me tehe prerëse për tela të butë, mesatarisht të fortë dhe të fortë
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 61 HRC
nofullat me kënd 40°
Çeliku elektrik vanadium, i farkëtuar, shumëfazor i ngurtësuar me vaj