Motori me akumulator me shumë funksione Makita UX01GZ

Performancë e shkëlqyer në aplikime të vazhdueshme dhe të rënda
Mund të përshtatet me një gamë të gjerë aksesorësh
Sistemi i boshtit të ndarë bën të mundur që t’i ndërroni dhe t’i magazinoni me lehtësi aksesorët
Copat e barit mund të largohen me rrotullimin e mbrapsht të veglës prerëse
Lamba LED për tregimin e mbingarkesës
WetGuard – mbrojtje nga spërkatjet e ujit nga të gjitha drejtimet (IPX4)
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Motori BL pa karboncina (BLDC) prodhimi i energjisë është më efektiv se sa motori DC me karboncina

Përshkrim

Tensioni i akumulatorit 40 V max – XGT
Kapaciteti i akumulatorit 2,5 / 4,0 Ah
Lloji i Akumulatorit Li-ion
Rrotullimet ne minute – 1./2./3. fazë 0 – 5.700/8.200/9.700 min-1
Dimensionet (G x G x L) 1.027x320x209 mm
Pesha (EPTA) 5,5 kg