Metër Sola TRI-MATIC

Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
TM 3 3 m 13 mm/m
TM 5 5 m 19 mm/m
TM 8 8 m 25 mm/m
TM 10 10 m 25 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET TRI-MATIC
Strehimi plastik ABS rezistent ndaj goditjeve
Dizajn i dobishëm, kompakt i kasës
Frena e saktë me shirit 2-copë për matje të brendshme të sakta
Sistemi i amortizatorit për një ndalim të butë të shiritit
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit
Kapëse rripi çeliku e fortë për mbajtje të sigurt