Nivel Sola RED 3

Materiali Alumini
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,30 mm/m (0,017°)
Toleranca matëse, matja e përmbysur 0,50 mm/m (0,029°)
Gjatësia e modelit
RED 3 60 60 cm
RED 3 80 80 cm
RED 3 100 100 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET E RED 3
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes kapsulave të patentuara SOLA FOCUS
Kapsula me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+60%) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësia më e lartë e matjes në pozicionin standard dhe të përmbysur
Profil alumini tepër i fortë me brinjë përforcuese për qëndrueshmëri maksimale
Kapakët fundorë me 2 pjesë që thithin goditjet ofrojnë mbrojtje optimale kundër dëmtimit
APLIKACIONET E RED 3
Matja horizontale
Matja vertikale