Metër i gjatë TRACKER TRT

KARAKTERISTIKAT
Shkallëzimi mm
Klasa II e saktësisë EC
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
Gjurmues TRT 10 M/B 10 m 13 mm/m
Gjurmues TRT 20 M/B 20 m 13 mm/m
Gjurmues TRT 30 M/B 30 m 13 mm/m
Gjurmues TRT 50 ME/B 50 m 13 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET TRACKER TRT
Rezistent ndaj lagështirës
Rezistencë kimike shumë e lartë
Mbrojtje maksimale nga papastërtitë dhe dëmtimet
Kornizë alumini e lehtë dhe e qëndrueshme
Dorezë në formë ergonomike