Metër i palosur plastik SOLA

KARAKTERISTIKAT
Materiali poliamid, tekstil me fije qelqi të përforcuar
Grada mm/cm, 2-copë, të stampuara në të dyja anët
Klasa III e saktësisë EC
Gjatësia e modelit
HK 2/10 W 2 m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET
Plastika e përforcuar me tekstil me fije qelqi me elasticitet të lartë siguron një jetë të gjatë shërbimi
Lidhjet e brendshme për diplomime të vazhdueshme
Rezistent ndaj të ftohtit dhe lagështisë
Elektrikisht jopërçues

Modelet
HK 2/10 W
HK 2/10 G
HKM 1/10 W