Metër i gjatë TRACKER R

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimet mm
Klasa II e saktësisë EC
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
TR 20 20 m 13 mm/m
TR 30 30 m 13 mm/m
TR 50 50 m 13 mm/m

Categories: ,

Përshkrim

KARAKTERISTIKAT TRACKER R
Shirit çeliku i qëndrueshëm me një shtresë fosfati kundër ndryshkut
Puna pa shkëlqim dhe lexim i lehtë i matjeve falë veshjes pa reflektim
Ganpa fundore shumëfunksionale për ngjitje të sigurt në tuba, gozhdë ose vida
Kornizë alumini e lehtë dhe e qëndrueshme
Dorezë në formë ergonomike