Metër i gjatë SPRINTER

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimet mm
Klasa e saktësisë EC I
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
SR 30 30 m 10 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET SPRINTER
Shirit çeliku i qëndrueshëm me një shtresë fosfati kundër ndryshkut
Puna pa shkëlqim dhe lexim i lehtë i matjeve falë veshjes pa reflektim
Tërheqje 3 herë më e shpejtë e shiritit falë ngasjes së marsheve me maniak
Doreza e tërhequr parandalon lëndimet
Ganpa fundore shumëfunksionale për ngjitje të sigurt në tuba, gozhdë ose vida
Strehimi plastik 2-pjesësh i papërshkueshëm nga thyerja
Mbrojtje maksimale nga papastërtitë dhe dëmtimet