Metër i gjatë SOLA PROSPECTOR R

KARAKTERISTIKAT
Shkallezimi mm
Klasa e saktësisë EC I
Gjerësia e shiritit të gjatësisë së modelit
YR 30 Kl. Unë 30 m 13 mm/m
YR 50 Kl. Unë 50 m 13 mm/m

Kategoria: ,

Përshkrim

KARAKTERISTIKAT PROSPECTOR R
Shirit çeliku i qëndrueshëm me një shtresë fosfati kundër ndryshkut
Puna pa shkëlqim dhe lexim i lehtë i matjeve falë veshjes pa reflektim
Ganpa fundore shumëfunksionale për ngjitje të sigurt në tuba, gozhdë ose vida
Kornizë e fortë alumini Y
Precizitet afatgjatë dhe mbrojtje kundër dëmtimit falë një seksioni fillestar të përforcuar të shiritit