Matrapiku HM1812

Fuqi e lartë por Vibrim i ulët
Matrapiket e parë elektrik nga Makita të pajisur me shasi e cila thith vibrimin, duke siguruar kombinim praktik të fuqisë së lartë dhe vibrimit të ulët
Përdorimi i mundur i pajisjes për thithjen e pluhurit
Mekanizmi i kundërtpeshës redukton vibrimin gjatë operimit të çarjes