Luciduesi kendor 9237CB

Rregullime të tjera me një buton
Doreze e perparme ne forme D komode
Mbulesa elastomerike mbi shasinë e ingranazhit mbron sipërfaqen e çmuar, si atë të shasisë, nga dëmtimi dhe gërvishtjet
Kapak për ventilimin e pluhurit të tipit të dados