Kominoshe STIHL Dynamic

Kategoria: ,

Përshkrim

Beaver Extreme e bën pjesën e përparme jashtëzakonisht të fortë dhe rezistente. Me mbrojtje të çertifikuar të prerjes (EN 381), ngjyrë antracit dhe portokalli me dukshmëri të lartë, gjunjë të paraformuar dhe dy herë të përforcuar, material ajrosës dhe rezistent ndaj gjembave.