Motosharra Stihl MS461

76,5 cm³, 4,4 kW/6,0 hp, 6,7 kg*. Sharrë me fuqi të lartë për
pemë me densitet të mesëm dhe të lartë. Me motor 2-MIX
ekonomik dhe miqësor për mjedisin, filtër HD2 me efekte të
mira filtrimi, kapakë për karburantin që hiqen pa vegla për
furnizim të sigurt dhe të lehtë me karburanti, shufër prerëse e
ngritur për kontroll të lehtë të drejtimit të rënies.

Categories: , Tag: