Motosharra Stihl MS 170

30,1 cm³, 1,2 kW/1,6 hp, 4,1 kg*. Model për personat pa
përvojë për prerjen e druve të zjarrit. I lehtë për t’u përdorur
me levë combi, miqësor për mjedisin dhe motor ekonomik
2-MIX, sistem automatik STIHL Ematic për lubrifikimin e
zinxhirit për një lubrifikim optimal të tij.

 

Kategoria: ,