Motosharra Stihl MS 181

31,8 cm³, 1,5 kW/2,0 hp, 4,3 kg*. Disa tipare si MS 171. Shumë
i mirë për të prerë dru zjarri. Versioni 35 cm mund të presë
edhe pemë të vogla. Kapëse metalike ndalimi për të udhëzuar
lehtësisht dhe me përpikëri sharrën në prerje.

Kategoria: , Tag: